Glutenfrie Muffins med Hamp- og Jyttemel
Kvardagskost
Kvardagskost
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Click to view slideshow.
  • 5 Egg 1 dl Palmesukker
  •  
  • Piskes til eggedosis. Tilsett
  • 1 dl Agavesirup
  • 2 dl Matolje
  • 2 dl Vann
  • 1,5 dl Hampmel
  • 1/3 ts Vaniljepulver
  • 1 ss Kakaopulver
  • 4 dl Jyttemel
  • 1,5 ts Bakepulver
  • 2 dl Friske eller frosne Bær, jeg har brukt rips rett fra busken
  • Fordeles i muffinsformer og stekes ved 180-200 grader i ca. 15 min
  •  
  • Glasur
  • 125 g Kremost, naturell eller med mandarin og ananas
  • 80 g Melis
  • Røres sammen til en glatt glasur. Pynt gjerne med friske bær.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.