Favoritten min er Carpaccio som første gang i kjent sammenheng ble servert i Harry’s bar i venezia rundt 1950, sellv om det nok er en mye eldre måte å lage mat på
Dette er en vanvittig lettlaget forrett. Det eneste du trenger å gjøre er å blande noen få ingredienser, la det stå litt og så legger du herligheten opp på fat
Carpaccio var opprinnelig en rett med tynne skiver av rått oksekjøtt og en lys dressing. Senere er carpaccio blitt et videre begrep for matretter med tynne skiver av rått kjøtt eller rå fisk og da primært laks
Hei dere. Alleoppskrifter. no inviterte meg til å blogge for nettsiden deres, så det er stas. Ikke minst gir det meg enda mer inspirasjon til å dele bilder og oppskrifter her på bloggen
Kjøttet. Begynn med å legge kjøttet i fryseren. Det er enklere å skjære tynt når det er frosset. Det kan skjæres opp ferskt også, men da skal man banke ut kjøttet
Mør, delikat og en fin mild smak og jeg tenkte med en gang at dette er carpacciomaterialet. Og tro meg, dette var faktisk bedre enn carpaccio av storfe
Jeg valgte hummercarpaccio med fenikkel, absint og araignee, som oversatt betyr edderkopp…gudene vet…men det smakte salt friskt hav, skalldyrsmakene var fremtredende, og aspik(hummerfond
Carpaccio av oksefilet. Nok en italiensk klassiker som er fantastisk godt. Roastbeef av kalv med tunfiskdressing på norsk eller vitello tonnato på italiensk
På Tustna får jeg tak i utmerket hvalkjøtt fra en lokal leverandør, og dette kjøttet er så mørt og så delikat at det egner seg utmerket som sashimi eller carpaccio, dvs
Neste innlegg vil være en carpaccio, og jeg vil gjerne ha foccacia til det. Jeg velder derfor å ikke ha på fersk rosmarin, da jeg vil at smaken ikke skal overdøve den delikate smaken på carpaccioen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.