fåre- eller lammekjøtt, hodekål, mel, salt og godt med pepper. en ting er sikkert, vår nasjonalrett er like god og kjærkommen hver høst, når åretshøstlam, eller fårekjøtt for den som foretrekker det, ankommer butikkene
I år har jeg laget pepperkakehus – for første gang. Jeg ble nemlig smådinglete inspirert da jeg leste om en pepper-kake-designer-dame i det svenske magasinet Drömhem & Trädgård
Lammekjøtt som er kokt lenge slik at det blir mørt, i deilig smakfull saus. 1 kg benfri lammebog eller lår i ca 3-4 cm terninger (jeg brukte lammelår som jeg renskjærte). 1 kg benfri lammebog eller lår i ca 3-4 cm terninger (jeg brukte lammelår som jeg renskjærte)
Perfekt lammecarre med rødvinsaus, potetmos, rødbetepure og ovnsbakte grønnsaker. Lam. Det er få ting som smaker bedre og ser stiligere ut enn lammecarre
Lammecarré med urtepanering, smørsaus, søtpotetpuré, sellerirotpuré og bakt betesymfoni. Lam. Høsten er på hell, og jeg slår et siste slag for lammekjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.