Denne kjeksen kan du steke med en gang du har laget deigen. Kjeksene blir først harde etter at de er avkjølt, la de derfor ligge flatt til avkjøling så de beholder fasongen
Disse nydelig og myke sjokoladekjeksene som jeg laget i går, dekket mitt sjokoladebehov. Myke proteinsjokoladekjeks1 egg1 eggehvite3 ss sukrin60 g mager kesam20 g sjokoladeprotein10 g mandelmel, eventuelt kokosmel, speltmel eller annen tørrvare2 ss kakaopulver1 ts fiberhuskØnsket smaksessenser
Starter dette året med en oppskrift på enkle sjokoladekjeks. Første innlegget i januar 2015. -). Jippi. Disse er verken fancy/ekstraordinære/smaksbombeaktige i utseende eller på smak, men allikevel smaker de utrolig godt
Server med et glass iskald melk – mmm ♥. Liker kjeks jeg se, som du sikkert skjønner. Det står stadig vekk kjeks på benken i en glasskrukke her hos oss
I dag har jeg vært effektiv på kjøkkenet, har laget både sitronfromasj, knekkebrød og så prøvde jeg meg på denne nye oppskriften på sjokoladekjeks, kjempegode ble de
Sjokoladekjeks med vaniljefyll. Du vil få 7 doble kjeks med fyll – fantastisk gode. Hei. Noen som kjenner igjen disse fra spalten min i forrige utgave av Shape-up
I mellomtiden poster jeg denne oppskrifta på sjokoladekjeks=)Vi pleier vanligvis å lage disse til jul, men siden mesteparten av søskenflokken var her nede på besøk nå, så ble det til en liten sommerbaks også
Jeg har allerede lagt ut en sjokoladekjeksoppskrift på chilioghvitløk. Men nå har jeg endret litt på den oppskriften, og laget noen hjemmelagde sjokoladekjeks
Kort sagt så står det nå på kjøkkenbenken min 5 varianter av denne sjokoladekjeksen. 1 sammenpisket egg – romteperert. Men før deigen avkjøles kjevler jeg den ut til ca 0,4 – 0,6 cm tykkelse mellom to ark av bakepapir ( ikke det slaget som er “smurt” da det også vil gjøre at kjeksen flyter mer utover under stekingen). Plasser kjeksene på et bakepapir (igjen, ikke av det ferdigsmurte slaget) med litt mellomrom i mellom hver kjeks og sett de på nytt til avkjøling i ca 10 – 15 minutter. Stek kjeksen i forvarmet ovn til 175 grader, når du så setter kjeksen inn senker du temperaturen til 170 grader og steker de i 8 – 12 minutter ( dette er avhening av størrelse og tykkelse på kjeksen). Pass på at du ikke steker de for lenge, de skal ikke være helt “tørre” når du tar de ut, men de blir det ved at du lar de stå 2 – 3 minutter på stekebrettet etter at du har tatt de ut av ovnen og så legger de over på en rist. 1 sammenpisket egg – romteperert
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.