Ingredienser til andebrystmedbakt sjalottløk og sjysaus ✿ -og grønne asparges. Skyen i formen serveres som saus til andebrystet, sammen med den bakte løken
Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Fettet på andebrystet skal rutes opp før den stekes. Legg potetene i en ildfast form med litt olje. Jeg har dette i en kjele sammen med frisk rosmarin og hakket sjalottløk
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Ikke nødvendig med saus til denne retten, da potetegratengen er saftig. Det er deilig å få en stille stund utpå ettermiddagen etter en dag med gjøremål og plikter
Gode poteter, f. Jeg bruker ofte andebryst når jeg har gjester og det er flere grunner til det. Jeg har imidlertid et krav til andebrystet, det må være av god kvalitet
smak til med salt og pepper. I dag skal jeg friste dere medbaktpotet fylt med deilig fyll. Er lurt å holde potetenmed en grytevott, siden den er så varm
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.