Jeg fordelte min i mindre bollerog farget dem i forskjellige farger. Grunnen til at deigen du ikke bruker bør få ligge i kjøleskapet er at den fort tørker ut , og dermed sprekker kjeksene lett i kantene om deigen er for tørr
Legg med skje eller sprøyt ut med pose på bakepapir, i muffins form eller på en marie-kjeks. Visp eggehvitene stive med salt, sitronsaft og spe inn sukkeret og vaniljesukkeret mens du visper
Vent med å ha i kjeksen til deigen er ferdighevet. Alle forslagene til disse forskjellige bollene, resulterer i økt kreativitet på hjemmebane også, og i går lagde jeg Oreoboller
Ha smør, sukrin og splenda i en miksebolle og visp det mykt og porøst. Tilsett egg og rør godt sammen. Trykk bollene litt flate og sett dem på en bakepapirkledd stekeplate
Når massen er stiv dypper du det i sjokolade med to gafler (eller bare holder i kjeksenog dypper dersom du bruker det), setter det over på bakepapir og har over kokosmasse
Melis Ha vann og gelat. Kjempegode skillingsboller. Sukkerbunn med sjokoladekrem laget av melkesjokolade og creme fraisè,vaniljekrem med krem og melkesjokoladebiter
Jeg elsker kokosbollerog jeg synes de er aller best med kjeks i bunnen. Det er ikke så lett å finne en vaffelkjeks som er både rund, god og riktig størrelse
Legg kjeksene på et bakepapir og sett et jordbær i midten på hver kjeks. Inni kokosbollene ligger et jordbær, og det gjør de bare enda mer spennende og friskere enn vanlige kokosboller
Hold på kanten av mariekjeksen, mens du bruker en spiseskjee til å renne sjokolade over. Har egentlig alltid trodd dette har vært vanskelig, men jammen var det enkelt og de smakte bedre dem du kjøper i butikken