Enchiladas con chile colorado
Freddy's Kitchen
Freddy's Kitchen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 15 sekunder NB
  • Kjøttet brunes først i matolje og så tilsettes halvparten av den krydrede chilisausen. Dette for småkoke under lokk i 30 minutter
  • 3 dl av chilisausen blandes med oppvarmet bayerøl, krydderet og Tabasco Chipotlesaus. Resten av chilisaus-basisen settes til side for senere bruk.
  • 500 g ytrefilet av svin, skåret i terninger
  • olje til steking
  • 8 maistortillaer
  • 50 røde chili, renset for frø og stilk (det blir ca 6 dl chilisaus)
  • 1 ½ dl bayerøl
  • Enchiladakrydder (se oppskrift nederst)
  • 2 ss Tabasco Chipotlesaus
  • 1 boks hermetiske sorte bønner, avsilt
  • 300 g Cheddar, revet
  • 2 ts chilipulver
  • 2 ts paprika
  • 2 ts hvetemel
  • 1 ½ ts havsalt
  • 1 ½ ts løkpulver
  • 1 ts brunt sukker
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts hvitløkspulver
  • ½ ts oregano
  • ½ ts malt koriander
  • ¼ ts kajennepepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.