CANNELONI MED SPINAT OG RICOTTA
ANITAS MATBLOGG
ANITAS MATBLOGG
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 pakke canneloni-rør (Barilla)
  • 75 gram revet mozarella
  • 50 gram revet parmesan
  • 30 gram smør
  • 1 liten finhakket løk
  • 2 knuste hvitløksfedd
  • 1 pk fersk spinat, ferdig vasket eller 10-15 frosne spinatputer
  • 300 gram ricottaost (1 boks)
  • 1 ss oregano
  • 1 ss olivenolje
  • 1 liten finhakket løk
  • 2 knuste hvitløksfedd
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 1/2 dl tomat-pastasaus
  • 1 ts tørket oregano
  • 2 ts dijonsennep
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 1 ts sukker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.