Til 2 personer. 2 stk kyllingfiletKrydderblanding (for eksempel paprikapulver, spisskummin og grillkrydder)5 middels store gulrøtter1-2 ss smør1 ss fløteValgfrie grønnsaker (Det ble brokkoli og aspargesbønner 3-4 ss ristede pinjekjerner
Kylling er nam. Kyllingfileten er jo god og sunn, men en hel kylling kommer du enda lengre med. Dette er mammas oppskrift på kyllinggryte - sånn som jeg husker den i alle fall
Jeg har prøvd å gjennkalle gamle minner, de fleste vet jo at det ikke alltid er like lett, men resultatet ble faktisk ganske likt (tror jeg) i og med at det er veldig mange år siden vi spiste denne retten på en restaurant i Marokko og hukommelsen er ikke lenger det den var
Kylling eller svin. ropte eg. Kylling. kom det frå stova. Gode råd var dyre, eg hadde kylling og brekkbønner i kjøleskapet, noko parmesan og soltørka tomatar på olje
Hadde tatt opp kjøttdeig fra frysen og tenkte jeg skulle lage noe middag ut av dette. Søkte via nettet og prøvde å finne litt inspirasjon, men var ikke lett
Strimlet biff med wokgrønnsaker og ris. Tid ca 20-25min (risen tar lengst tid). . Du trenger til 2 pers. Ca 250gr biffkjøtt(her er kiwi sine pepperbiffer et godt alternativ), 2 gulrøtter, Litt kål, 2 asparges, 3 babymais, 10 sukkererter, ½ squash, ris, soyasaus, sweetchilli saus( eller annen smak), ruccola
Dagens middag er svinestrimler med eggnudler, purreløk og vårløk. Denne herligheten passer godt til treningsfolk, da det er veldig magert og proteinrikt
Vi spiser veldig lite spagetti og kjøttdeig, rett og slett fordi jeg ikke er så veldig glad i det. Derfor tenkte jeg for litt siden at jeg kunne jo prøve å gratinere det
Graviditet Hverdag Oppskrifter Tanker Opp og nedturer -