Denne gangen ble det en lun og grønn salat som vi spiste på lørdsagskvelden med røkt laks til. Potetsalaten jeg la ut for noen dager siden, skulle vise seg å bli veldig populær
Nylig har vi begynt å veksle litt med potetsalaten og slenger gjerne sammen en varm potetsalat istedenfor, slik som denne lunepotetsalaten med asparges
Lune nypoteter har hovedrollen i denne salaten her. Jeg har brukt nypoteter sammen med roastbeef, men skinke, kylling, spekemat eller pølser passer like godt til denne nydelig potetsalaten
Lunpotetsalat er noe av det enkleste du kan lage. Jeg velger likevel å legge ut oppskrift på potetsalat i september, rett og slett fordi jeg elsker salaten
Dette blandes forsiktig i potetsalaten. 1 rødløk, skjært i skiver3-4 vårløk, hakkes1 bunt reddiker, deles i båter1 neve bladpersille, hakkes1 neve kapers med stilkHa alt dette i en dyp salatbolle mens potene er lett lune
For lunpotetsalat til fre personer brukte jeg. Skjær vårløken i ringer og reddiken i skiver eller båter, ha det over i et serveringsfat, tilsett de lune potetene og feta i biter, vend inn balsamico og strø over litt maldosalt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.